You are here

Mafiánský fotbálek - podrobnější informace

Čas a s ním i organizace fotbalového turnaje se posunuly tak daleko, že už víme, že turnaj BUDE. Dokonce víme, že v sobotu 11.4.2009. Turnaj se bude konat v hale ELIM na výstavišti. Oficiální začátek byl stanoven na 14,00 (sraz hráčů a fanoušků 13,45 před halou). Hrát se bude 4 + 1 (střídání v průběhu zápasu hokejovým způsobem). Systém turnaje, délka zápasů apod. budou zveřejněny po shromáždění všech přihlášek.

Co musíte udělat pro účast?

1) vyplnit přiloženou přihlášku týmu (každé středisko může přihlásit libovolný počet týmů ...čím víc, tím líp..., hráčem může být kdokoli, kdo je době konání turnaje registrován v daném středisku) a zaslat e-mailem do čtvrtka 9.4.2009 na adresu ředitele turnaje:

poli0000@seznam.cz (Vlastimil „мастер психопат“ Kozák)

2) dostavit se ve stanoveném čase na místo konání turnaje a mít s sebou boty co nedělají čáry na podlaze, jedno bílé a jedno barevné tričko (celý tým stejnou barvu)

Pokud byste si chtěli zahrát, ale nesejde se vás potřebný počet (tedy 5), abyste postavili tým, dejte vědět a pokusíme se situaci vyřešit nějakým „hostováním“, případně udělením výjimky z pravidla „musí být registrován v daném středisku“.

Na hojnou účast se těší a hodně štěstí v turnaji přeje.

3. středisko STÍNADLA a rodina GENOVESE

PS: v areálu haly bude otevřená kavárna (obložené housky, pití, sušenky...), takže vysílením z podaných sportovních výkonů neumřete :)

Komentáře

Dnes byl úspěšný den, vite...? A zítra to oslavíme vítězstvím na turnaji, takže jestli si nechcete pokazit sváteční den, raději zůstaňte doma. Nikdo, nikdo, nikdo neporazí chlapce z CW. To říkám a tak se také stane!

hahaha :) těšim se na ten debakl :)

fotbal je fotbal... ale jestliže CW machruje, tak vás v tom nemůžu nechat ... ;-)

Machříci, kteří křičí HOP, ještě než skočí, obvykle zakopnou a rozbijou si nos :-)