You are here

Jaký sport byste si rádi zahráli na druhém mezistřediskovém turnaji?

Baseball
29% (10 hlasů)
Basketball
0% (0 hlasů)
Florbal
9% (3 hlasy)
Futsal (ještě jednou)
6% (2 hlasy)
Hu-tu-tu
9% (3 hlasy)
In-line hokej
0% (0 hlasů)
Nohejbal
29% (10 hlasů)
Ping-pong
3% (1 hlas)
Volejbal
9% (3 hlasy)
Jiný (napiště do komentářů)
0% (0 hlasů)
Frisbee Ultimate
6% (2 hlasy)
Celkem hlasů: 34

Komentáře

frisbee/ultimate?

doplneno

Proč se dá hlasovat jen pro jeden sport?

pro kolik by si chtěl? :-D pro 10? ;)

Pokud v tom uvidis smysl, klidne vymysli sportovni strany a vytiskni kandidatky (muzeme i krouzkovat preference) :-)

Kdy přibližně bude ukončeno hlasování?

myslim že už by se mohlo ukončit :) už vede nohejbal :)

No právě proto by hlasování ještě mělo běžet....a měl by se sem dát termín,kdy se uzavře,aby to nebylo tak,že se ukončí,protože už vede to a to......

Prestoze preferuju nohejbal, ukoncovat to ted nechci. Cim vic hlasu, tim vic to bude vypovidat o zajmu. A vysledek tak uplne nechvata. A ani to vlastne neni zavazne, zalezi na organizatorech pripadneho turnaje - at uz to bude kdokoliv. Kdyz nekdo bude chtit zorganizovat klani v plazeni se v bahne, nikdo mu to zakazovat nebude :)

Teď už jen stanovit termín :)

Termin na plazeni? To muzes? :-P

Nemyslíte, že nohejbal se musí umět, abychom si řádně zahráli? A pokud se moc neumí, je to dost velká otrava! Pokud má ale někdo zájem si zahrát, ať mě kontaktuje a můžem se utkat. Vsadím svou oblíbenou čokoládu, že neprohraju! :-)

tady si někdo hodně věří :) ale proč ne mužem někdy dát ;)

hlasy už nějak nepřibejvaj... tak co dáme ten nohejbal? ;)

Ja jsem pro :) Skoda ze nemuze Doktor, s tim bych si rad zahral... :( :)

Tendle rok vám budu dělat alespoň maséra!
A příště to roztočíme.. ;o)

Mno a jak to bude vypadat? Stredisko proti stredisku nebo udelame nekolik tymu po dvou hracich a pavoukovej system?=)

no já bych to viděl tak že kdokoliv kdo je zde reglej muže udělat dvojici a přijít.... na místě se zaregistruje a udělá se system podle toho kolik lidí příde takže z jednoho střediska muže bejt třeba 10dvojic :) ale tentokrát to nebude nějak moc propracovaný prostě takovej free turnájek v nohejbale kdo chce příde zahraje si vyhlásí se vítěz a čau :)) a ten kdo nebude mít dvojici tak muže taky přijít a udělaj se se zbylejch lidí dvojičky ;)
a tentokrát to bude nejspíše uplně ZDARMA

Jedinej problem je, ze v jednom case hrajou jen 4 lidi. Takze pokud by bylo vic dvojic, byly by tam velky prodlevy. Pak by bylo lepsi udelat registraci predem (klidne bych se o to postaral) a jeste predem udelat plan s casem, aby kazdy vedel na kolikatou prijit. Nevim jestli se to ale da vyresit logisticky, to chozeni sem a tam.

no všichni yb měli přijít ve stejnej čas... ty registrace předem by možná nebyli špatný aspon tak přibližne (ale aby to nedopadlo jako s tim fotbalem) a pokud by to bylo u honzimila v tělocvičně tak tam je v čase mezi možnost ping-pongu

Kolik je tam mista na pingpong kdyz se bude hrat nohejbal? Podle mne se tam toho uz moc nevejde.
Tu registraci bych udelal zavaznou a prvni meeting (kontrola registrace na miste) treba s dalsima informacema hned rano. Pak rozchod a prichod na pevny cas (s max spozdenim treba 5min, jinak kontumace zapasu). Je mozny tam do baraku chodit prubezne? Pokud by bylo vic lidi, tak je to podle mne jediny mozny. Vydrzet v plnym poctu celej den (nebo pul) v telocvicne (je mozny to na takovou dobu zabrat?) asi nehrozi. Ale treba bude jen par tymu a neni co resit :)

jojo všechno toto se odvyjí od počtu přihlášených..., ale ymslim že tam se dá zabavit jinak... třeba ping pong je v jiný místnosti než je tělocvična

to je sice hezký,že si tady plánujete u nás tělocvičnu,ale což takhle se nejdřív domluvit ;-) ono tam chodí celekm dost lidí,co si za to platí...a hlavně by správně měli platit všichni,takže bych s tim,že to bude zadarmo moc nepočítala ;-)

Jen nápad jako alternativa pro nesportovce a antisportovce: výtvarný workshop - ručně vyráběná trička, savování, batikování, malování na textil. Pokud by to někoho zaujalo, ozvěte se.

Nechci vám do toho kecat, ale baseball má osm hlasů a nohec jen sedm :-D

Jj máme demokracii takže bude baseball :)

souhlasim :-)

hm jenomže mazánía přendávání hlasů je naprosto na nic... a věř mi že kdybych ptořeboval tak si těch pár hlasů do nohejbalu taky seženu ;)
btw: pokud chcete tak si uspořádejte turnaj v absebale vždyt vámv tom nikdo nebránía já rád přijdu ;)

Myslim, že nohejbal je třeba umět, jinak je to strašná nuda, já ho hrál jednou a strašně mě to sr**o... Myslim, že by se zučastnili jen lidi, co to umí, zbytek, jako např já, by tam nešel.

tak tam nechod :-D vždyt tě nikdo nenutí :-D v době kdy sme začli probírat oc budem hrát vedl nohejbal pak se záhadně začli přesypávat hlasy... pokud jak ty řikáš tam pude jen ten kdo to umí tak takovejch lidí tu je jemín 7 pokud vim tak každej sport musíš trochu umět aby sis zahrál a každej kdo dělá nějakej sport ti řekne že ho toz lidma co to hrajou rekreačně nebaví :)
btw: nekopíruj johna a *** tu neplatí :-D

Stránky