You are here

Konec mafie na Písecku

Všechno jednou končí, a tak i tato hra. Všechny písecké rodiny se navzájem vyvraždily a jedinou zbylou je protivínský Al Capone Gang. Jak je vidět, ne vždy je nejlepší strategií útok :-) Poučení je tedy celkem jednoznačné.

Jsem rád, že nemalá skupina lidí se do hry aktivně zapojila a podílela se na dění. Především bych rád připomenul mafiánský ples, který byl opravdu historickou událostí, nebo pletichy kolegů z Coza Wostry, kteří ukázali, že jsou opravdu pro každou špatnost (myšleno v dobrém) :-)

Doufám, že se vám hra líbila a užili jste si ji.

Co dál? Myslím, že by byla škoda zahodit širší spolupráci, která se tímto rozběhla (nebo alespoň urychlila dění), a potkávat se pouze (a možná) jednou za rok na nějakém "oficiálním" srazu. Doufám tedy, že se budeme setkávat i při jiných příležitostech, ať už půjde o nějaký "menší" sportovní turnaj nebo nějakou dlouhodobější hru. A je celkem jedno, kdo bude organizátor - nikdo nemusí zůstat pasivní. Myslím, že už se něco rýsuje, ale zatím je předčasné o tom psát více.

Tolik z herního dění. A teď k tomuto webu. Co s ním dál? Myslím, že by nemuselo být špatné mít nějaký společný web, kde bychom řešili společné akce. Mohl by tam být kalendář, fóra, nějaké články nebo blogy. Nic velkého a složitého. Z nějaké části by se dal použít i tento, ale musela by se změnit doména (jméno serveru). A buď přejmenovat účty tak, aby odpovídali skutečným přezdívkám, nebo založit nové. Co si o tom myslíte? Měl by takový web smysl?

Komentáře

Pochvala/podekovani za napad i nasazeni pri organizaci zejmena hlavnimu organizatorovi ,ale take vsem kteri se aktivne podileli at uz take organizacne nebo herne. Spolecny web je podle me jedna (mozna z mala) moznosti jak udrzet kontakty vznikle pri hre + pokud bude navstevovany alespon tak jako mafiansky, tak i idealni vec pro sdileni informaci pripadne organizovani dalsich akci - tzn. jsem jednoznacne pro.

Táké děkuji a také jsem pro nějákej ten společnej web :-)

Také děkuji hlavnímu organizátoru hry Luckymu a dalším co se do organizace zapojili.
Co se týče společného webu jsem rozhodně pro.

Hra úžasná... a k webu se snad už ani vyjadřovat nemusim :-D

mně se to taky moc líbilo...a hlavně uplně super nápad, vůbec takhle seznámit skauty...díky moc..společný web-dobrý nápad. Aspoň budeme vědět, co se děje :-)

Kdyz uz jsme u hodnoceni hodnoty spolecneho webu: Jak jste na tom po/pri povodnich (napr. Al Capone Gang) - neni potreba pomoct s vyklizenim, uklizenim susenim? Spousta lidi ma uz prazdniny a urcite by radi pomohli. Ostatne se to vubec nemusi tykat jen skautskych prostor - pokud nekdo vite, ze jsou nekde potreba ruce a nohy, tak sem s tim a muzem zorganizovat "mafianskou" pomoc. Co vy na to???

Uz jsem psal kabosce, odpovidala ze klubovna na ostrove je pod vodou :( ale nevi jak moc. Dulezity veci maji vyklizeny. Ale dokud voda neopadne, neni s cim pomahat.

OK, dik.